Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

Nieuwe functie: 'Upload URL'
Dinsdag 15 Maart 2011

Uw video's zijn al op een webserver / webruimte? Houders van VideoCounter.com volledige boekhouding kan nu video bestanden via URL-upload zeer snel en gemakkelijk aan VideoCounter.com. U vindt deze nieuwe functie op het menu UPLOADER>HTML uploader.Laatste Top 10 Charts - 'Dit is Duitsland's YouTube Stars'
Dinsdag 08 Maart 2011

VideoCounter.com gepubliceerd onderhttp://www.VideoCounter.com/pages/video-charts.phpnu de huidige portal cross-maandelijkse grafieken, met de oproep van de nummers van de top 10 van meest bekeken video's Web en de Duitse zenders uit de gebieden 'Comedians', 'Guru', 'entertainment' en 'business partner'.

Naar persbericht:VideoCounter.com: 'Dit is Duitsland's YouTube Stars'.VideoCounter.com de Duitsers Webvideotagen 2011
Dinsdag 22 Februari 2011

De uitreiking van de eerste Duitse Video Prize bewijst dat Duitsland geen 'energie probleem' heeft. Echt geweldig.Meer foto's op onze Facebook-profiel in het album 'Duitse Webvideotage - Impressie'.Uitnodiging voor de 4e Video Marketing Conferentie op 31 Maart 2011 in MĆ¼nchen
Maandag 07 Februari 2011

Nu onze vierdeVideo Marketing Conferentieplaats op 31 Maart 2011 - dit keer in MĆ¼nchen - plaatsvindt. Op de conferentie met presentaties waaronder YouTube, Siemens en Schimmel Media concrete en haalbare manieren worden gepresenteerd aan een succesvolle communicatie met de klant via video portals.
Blip.tv nu ondersteund
Donderdag 03 Februari 2011

De upload functie ondersteunt nu VideoCounter.com blip.tv. Om video's bekijken als onderdeel van uw marketing op het platform te uploaden, moet u als gebruiker van VideoCounter.com in het 'Bewerken' alleen toegang.Yahoo biedt een videoplatform
Donderdag 16 December 2010

Met het volgende bericht informeert de gebruikers over de video Yahoo! onmiddellijke stopzetting van de upload-functie. Reeds geĆ¼ploade video's zijn beschikbaar tot 03/14/2011:

'Beste Yahoo! video gebruikers,

Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om alle functies te uploaden algemene user-generated content, alsmede alle video's geĆ¼pload door gebruikers van Yahoo video. Om deze reden, uw video's, gebruikers profielen, ratings, favorieten en afspeellijsten slechts tot en met 14 Maart 2011 beschikbaar zal zijn. Embedded User Video's van Yahoo video kan nog steeds gespeeld worden op andere websites, maar slechts tot en met 14 Maart 2011.

Op je profiel pagina, een hulpprogramma beschikbaar waarmee u in rekening brengen de 14e van Yahoo! video geĆ¼ploade video's Maart 2011 kan worden gedownload naar uw computer. U kunt uw profiel door te klikken op de "My Video", of [...].

Zodra u uw video's te downloaden, kunt u indien nodig naar een andere site zoals Flickr te uploaden, die nu mogelijk video-uploads. Voor meer informatie kunt u terecht op [...]

Dank u voor uw begrip en uw interesse in Yahoo video. Als u vragen hebt over deze wijziging kunt u terecht op onze FAQ sectie of contact opnemen met onze klantenservice.

Uw Yahoo! Video-Team 'VideoCounter.com nu op Facebook
Donderdag 11 November 2010

Voor onze VideoCounter.com hebben we nu een Facebook-account ingesteld. Ook daar zijn de toekomst-date informatie over nieuwe functies, persberichten, video handleidingen, bijvoorbeeld op de 'Upload' en 'statistische mechanisme ":

VideoCounter.com op FacebookOnze WebTV gids is nu beschikbaar
Vrijdag 05 November 2010

In onze nieuwe gids 'Hoe produceer ik Web-TV? " laten we zien hoe adverteerders en marketeers eigen web-tv of bewegend beeld projecten in de zakelijke communicatie multimedia op het internet ontwerp stap voor stap. In de stijl van een schema van de Web-TV Guide neemt je mee door de belangrijkste gebieden van 'Web tv-productie' naar de 'verspreiding van Web TV' en 'video-speler en hosting oplossingen'. Aan het eind zijn de basismodules van haar eigen web-tv-concept.

Web TV Gids:
'Hoe kan ik een Web-TV te produceren? "Nieuwe videospeler oplossing voor websites met statistieken
Donderdag 28 Oktober 2010

Met de nieuwe gratis en commerciĆ«le-vrije videospeler VideoCounter.com video's kunnen worden geĆÆntegreerd zonder extra software te installeren op websites. Je nodig hebt is het bestand gewoon pad naar het videobestand, de embedded code kan vervolgens met een klikhttp://www.videocounter.com/pages/videoplayer.phpworden gegenereerd. Voor geregistreerde gebruikers VideoCounter.com de video speler levert om in te loggen in de 'Player Analyse' ook statistieken bevatten over het gratis bellen nummers (views).Studie: Video Marketing vanuit een zakelijk perspectief
Maandag 20 September 2010

De resultaten van de empirischeStudie over het gebruik en de acceptatie van video marketing vanuit een zakelijk perspectiefzijn nu beschikbaar.Online video capture het TV-scherm
Donderdag 19 Augustus 2010

Bron:http://www.pressetext.de/news/100818026/online-videos-erobern-den-tv-bildschirm

Scottsdale (pte/18.08.2010/13: 50) - Het gebruik van online video zal steeds meer verschuiven in de komende vijf jaar op tv's in de huiskamers van de gebruikers. In het jaar 2014 alleen al genieten in de VS ongeveer 57 miljoen huishoudens bewegend beeld de inhoud volledig en op tv-toestellen. Dit is het resultaat van een recent rapport van de Amerikaanse markt onderzoeksbureau In-Stat (http://www.instat.com) dat de trend naar het samenvoegen van web-video en tv een zeer mooie toekomst en de partij sappige totale omzet van 17 miljard te gebruiken dollar voorspeld.

"De online video markt, heeft een nieuw distributiekanaal voor digitale entertainment ontstaan. Content producenten willen haar premium video service rechtstreeks aan de consument ", zegt Keith Nissen, Principal Analyst bij In-Stat, de enorme toekomstige potentieel van het gebruik van Web video naar TV-toestellen. Tot op heden werd overeengekomen, maar nog niet op de weg, hoe om kapitaal aan te trekken van deze trend en hoe de nieuwe mogelijkheden moeten worden uitgevoerd in combinatie met de oude sales partners erkent Nissen.

Convergentie van de media en de 'Google-tv'

Dat de combinatie van online video en de traditionele tv-schermen vanuit een economisch perspectief, een zeer veelbelovende terrein van de toekomst is dat bedrijven al lang erkend. "Bewegend beeld van de trend in het netwerk bij uitstek. Wat de ontwikkeling van convergentie van de media - in dit geval de fusie van TV en het web - is verontrust over de cijfers spreken voor zich ', is ongeveer pressetext Google-woordvoerder Stefan Keuchel stevig op de vraag.

Naast de speciale oplossingen voor de in-house video portal zoals YouTube XL, die speciaal is ontworpen voor het afspelen van web videoclips op grote schermen (persbericht gemeld: http://www.pressetext.com/news/090603034), is voornamelijk het Eind mei presenteerde platform 'Google-tv' een levensvatbare fusie van televisie en internet te brengen. 'Of YouTube clip, een tv-nieuws of tv-serie - Google-TV stelt gebruikers in staat om selectief zoeken in de gewenste video-inhoud en te vinden', dus Keuchel op de aangekondigde eind van het jaar product.

Verschillende factoren

Volgens In-Stat rapport wordt de groei in online video tv-gedreven door een aantal factoren. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is het aantal web-enabled tv-toestellen, die van 70 miljoen euro in 2009 tot 237 miljoen klimmen in 2014. De omvang van snelle breedband internetverbindingen in woningen van de consument, die triple zal, volgens prognoses in de komende vijf jaar, bijna, is van cruciaal belang.Presentatie op het kamp video
Vrijdag 30 Juli 2010

Op de tweede video kamp in Essen, 19.-20. Juni 2010, gaf ik een presentatie over haar bereik voor online video's. Degenen die er niet bij kon zijn, door het volgen van het tapen. Meer Onderwerpen: video marketing, film communicatie en Google TV.Nieuwe statistieken functie: 'Top-/Flop-Liste' in het menu vrijgegeven 'Rapporten'
Donderdag 29 Juli 2010

Onze nieuwe 'top flop lijst' laat zien, die groeide in de maandelijkse video's en verder achter raakt. Vandaag hebben we deze functie voor de betaalde rekeningen in 'Rapporten' in het menu van de VideoCounter.com Statistiek vrijgegeven. Via de maandelijkse video's zijn bekeken (voorlaatste maand tot vorige maand) is onmiddellijk herkenbaar, die films op die portal te zijn verbeterd of verslechterd.

Het uitzicht kan worden toegepast op individuele kanalen, dwz te beperken, kunnen de veranderingen zichtbaar worden gemaakt voor individuele portals. De Top-/Flop-Liste kan met een klik, bijvoorbeeld, worden de vooraf gedefinieerde 'rapporten' rechtstreeks geselecteerd.

Veel plezier en succes ermee!Alexa Traffic Rank van de ondersteunde video-sites in Duitsland
Vrijdag 16 Juli 2010

De traffic rank van Alexa, een dochteronderneming van Amazon, is een ruwe indicator van het bereik en de populariteit van webpagina's of sites. Hoe kleiner de waarde, de meer populaire is een domein. Alexa laat het publiek meting op het mondiale niveau (standaard) en ook beperkt tot een regio of land. Voor onze ondersteunde video portals, hebben wij opgenomen de Alexa Traffic Rank voor Duitsland:

Video portal | Alexa Traffic Rank Duitsland

myspace.com 30
myvideo.de 90
sevenload.com 431
veoh.com 2581
yahoo.com 9
youtube.com 4
dailymotion.com 231
clipfish.de 380
mykewego.de 9210
vimeo.com 178
metacafe.com 1114
businessworld.de 19 264
123video.nl 21 928 (431 in NL)
facebook.com 3
atv.at 40 699 (637 in de VS)

Ter vergelijking:

spiegel.de 8
handelsblatt.de 135

Stand: 16.07.2010

Dat hier, bijna alle platformen in Duitsland tot zeer goed het verkeer ranglijsten, bevestigt de hoge relevantie van de ondersteunde video portals. Zoals u ziet, is de moeite waard te uploaden naar een van de ondersteunde portals.Marktplaats voor online video's gelanceerd
Vrijdag 21 Mei 2010

Inhttp://www.VideoCounter.bizWe zijn begonnen in de stijl van advertenties markt een nieuwe, open en gratis marktplaats van internet video's: Er zijn video-producenten potentiƫle klanten voor hun film producties en archiefmateriaal. Adverteerders vinden van de juiste partner sites voor video advertising en het genereren van meer contacten met klanten. En website-eigenaren te vinden gekwalificeerde bewegend beeld content voor hun projecten om effectief overbrengen van hun eigen reclame-uitingen.

Opmerking: Degenen die al een account op VideoCounter.com kan het nieuwe platform over de dezelfde referenties meteen te gebruiken.Nieuwe functies
Maandag 03 Mei 2010

In de afgelopen weken hebben we zeer zorgvuldig. We zijn nu in de betaald voor een volledig overzicht van de aanvullende documentatie Statistieken. De Nederlandse Video Portal 123video.nl was geĆÆntegreerd. En onze nieuwe plug-in voor de JW Flash Video Player " Longtailvideo maakt statistieken over de standpunten van de video's te stellen op verschillende internet sites.Gebruikers stemmen: 3 Video Marketing Conferentie in Berlijn
Woensdag 28 April 2010

Voor de alweer de derde Video Marketing Conferentie in Hollywood Media Hotel in Berlijn, waren we in staat om eerste klas sprekers, waaronder YouTube en Siemens te herwinnen, met presentaties over de volgende onderwerpen: Video-reclames en displays, toename in het bereik van Web video, herfinanciering van bewegend beeld inhoud, film-en videoproductie, web 2.0 marketing, multichannel strategieƫn, video marketing en corporate video B2B portals.

Hier de deelnemers stemmen voor de 3e Video Marketing Konferenz.deBerlijn:Uitnodiging voor de 3e Video Marketing Conferentie op 28 April 2010 in Berlijn
Dinsdag 09 Maart 2010

De nu derdeVideo Marketing ConferentiegeĆÆnformeerd op 28 April 2010 deze keer in Berlijn over de mogelijkheden en strategieĆ«n van video marketing. Wij nodigen u uit om daar te zijn!Meer informatie en inschrijfformulier vindt u opVideo Marketing Konferenz.de


Nieuwe functie: Statistieken tonen aan 'aantal video's'
Donderdag 11 Februari 2010

Als een nieuwe parameter voor uw video marketing van het VideoCounter.com-statistieken in aanvulling op 'Video Views' nu het 'aantal gepubliceerde video's "per kanaal of in het aggregaat. Ook concurrerende activiteiten kunnen worden waargenomen op deze manier. De nieuwe functie is de vergoeding op basis van de rekeningen nu beschikbaar.Nieuwe functie: VideoCounter.com Converter
Dinsdag 02 Februari 2010

De VideoCounter.com converter snijwonden, short, getiteld en geformatteerd (bijv. wmv, mp4, flv) uw video's automatisch van de distributie. Zodat u zich kunt concentreren op het creƫren en de marketing van uw bewegend beeld communicatie / video's. Meer informatie opVideo's converteren met VideoCounter.com.Lezing aan de University of Applied Sciences Schmalkalden
Maandag 25 Januari 2010

Een gevolg van mijn lezing op FH Schmalkalden, de reclame-onderzoek over online video 'vanhttp://www.multi-media-marketing.org. De Webeffekt AG / VideoCounter.com optreedt als een praktijk partner voor bachelor-en masteropleidingen in de 'Video Marketing' op.Statistieken functie nu ook beschikbaar voor Vimeo
Woensdag 23 December 2009

De statistieken functie van VideoCounter.com ondersteunt nu de Viodeoportal Vimeo. Op naar het stembureau nummers van Vimeo video-opname, maar een Vimeo kanaal toe te voegen onder het menu item "Statistieken - Equip toegevoegd.VideoCounter.com begint TubeTransfer functie
Maandag 07 December 2009

De nieuwe VideoCounter.com functie 'TubeTransfer'YouTube-video transfers zonder extra rechtstreeks uploaden naar 12 andere video-sharing sites zoals MyVideo, Sevenload, Vis Clip en Business World.Facebook en Business World ondersteunt nu
Donderdag 19 November 2009

De functie voor het uploaden VideoCounter.com ondersteunt nu de gespecialiseerde video-portalBusiness Worlden het sociale netwerkFacebook. Om video's bekijken in uw marketing om deze platforms te uploaden, moet u als gebruiker van VideoCounter.com in het 'Bewerken' alleen toegang.3. Video Marketing Conferentie op 28 April 2010 in Berlijn
Dinsdag 10 November 2009

Datum en plaats van de volgende video marketing conferentie zijn nu bepaald op 28 April 2010 in Berlijn3. Video Marketing Conferentiein plaats daarvan. Als voorheen, we hebben verworven tal van experts in online-en video-marketing, waaronder Youtube Duitsland, evenals de web-tv en film productie als sprekers.VideoCounter.com Encyclopedie
Maandag 09 November 2009

Intwitter.com / video counterVindt u actuele nieuws over VideoCounter.com en online video marketing.Lezing op de IHK Duisburg
Maandag 09 November 2009

Op donderdag 12 November 2009, ik stop bij de Kamer van Koophandel in Duisburg, een lezing over de onderwerpen van e-commerce, zoekmachine-en video-marketing. Met meer gedetailleerde informatie, inclusief de registratie, de website van deElectronic Commerce Competence Center Ruhr.YouTube Login om alleen Google-account?
Vrijdag 06 November 2009

YouTube verdwijnt na het inloggen indien aan de volgende aankondiging: 'Registreer nu met je Google-wachtwoord. Kortom, de verklaring niet meer met uw oude YouTube-wachtwoord. "

Dit bericht is bestemd voor gebruikers die je YouTube-account hebt gekoppeld aan een Google-account. YouTube ondersteunt, in dit geval, de toekomst alleen het wachtwoord voor een Google-account.

Let op dat het creƫren van een nieuwe YouTube-account sinds mei 2009 wordt automatisch gekoppeld aan een Google-account maken. Voor 'oudere' YouTube-accounts is een noodzakelijke link naar een Google-account en dus een verandering in de login-proces tot nu toe (nog) niet voorzien.Dinsdag 2 Video Marketing Conferentie
Vrijdag 02 Oktober 2009

Een echt succesvolle tweedehttp://www.Videomarketing-Konferenz.deligt nu achter ons weer met waardevolle lezingen en een zeer positieve minded publiek. Conclusie: 'Content is King. Distributie is King Kong. '. Dank je Linda ;-)Interview op de DMEXCO over video marketing
Maandag 21 September 2009

Link:Biermann zu Suchmaschinenoptimierung von VideosAanstaande woensdag ga ik naar de DMEXCO en ontmoet anderen van de heer Christian Schmittmedia-TREFF.deDat is mij in een interview video-interviews op video sites en video marketing.Paper gepresenteerd op de Webmonitoring Users Conference, Keulen
Vrijdag 18 September 2009

Ik was uitgenodigd om te spreken op de Webmonitoring Users Conference 2009 op de FH Kƶln een presentatie op video marketing. Gisteren was het tijd. Ongeveer 70 hooggekwalificeerde publiek luisterde naar verschillende Lezingen over het onderwerp van Web 2.0. Onder meer naar web monitoring van video marketing met onze VideoCounter.com.Vimeo en Metacafe in upload Portfolio
Donderdag 10 September 2009

De functie voor het uploaden VideoCounter.com nu de hoge bereikt portals video ondersteuntVimeoenMetacafe.

Vervullen we een wens vaak uitgedrukt in deVideoCounter.com gemeenschap, Terwijl aanvulling op onze onlangs gepubliceerde studie (zie met nameZichtbaarheid Metacafe).gepubliceerd VideoCounter.com onderzoek
Dinsdag 01 September 2009

Vandaag heeft onze studie is gepubliceerd. Het toont, gebaseerd op Google-query's voor een breed scala van zoekwoorden die meer dan 80% is niet de video resultaten zijn van YouTube.

Nadere informatie en cijfers:
VideoCounter.com studie.2. Video Marketing Conferentie in Dusseldorf op 01/10/2009
Dinsdag, 11 Augustus 2009

Na het grote succes van de eersteBijeenkomst in FĆ¼rthzijn de datum en plaats van de 2e Video Marketing Conferentie is nu gevestigd is. Nogmaals we hebben verworven talrijke deskundigen uit het gebied van online marketing en de productie van films als sprekers.Meer informatie en inschrijfformulier vindt u op de website:Video Marketing Konferenz.deMicrosoft heeft een Soapbox: Uploaden op MSN video is niet meer mogelijk
Donderdag 06 Augustus 2009

Voor een paar dagen, het uploaden van de gebruiker video's op MSN Video is niet meer mogelijk. Terwijl MSN Video en blijft dus zelfs je geĆ¼ploade video's door VideoCounter.com beschikbaar, maar Microsoft blokkeerde de upload-functie voor 'user-generated content'.

In de bovenste navigatiebalk van MSN Video is nu verbonden aan de nieuwe link "User Videos" (dt) of 'Soapbox User Videos' (Engels), 'Upload Video's' aan de andere kant heeft de knop verwijderd is. Onvermijdelijk, de upload-functie is te wijten aan MSN Video totdat verder ook VideoCounter.com.

Uitbreiding van de statistische functie
Dinsdag 14 Juli 2009

We breiden in het kader van de video statistieken, de grafische mogelijkheden. Het is nu de voorstelling vorm taart, zie screenshot. In aanvulling op de reeds bestaande exporteren meer van de getallen in een Excel-spreadsheet nu, zijn de graphics beschikbaar gesteld als PDF. Verdere details zullen volgen.Nieuw kanaal Design op YouTube
Vrijdag 03 Juli 2009

Snel verandering in het ontwerp van alle YouTube-kanalen:

'Op 15 Juli zal worden omgezet alle (nieuwe en bestaande) gebruikersaccounts op het nieuwe kanaal te ontwerpen. "

Bron (YouTube):http://help.youtube.com/support/youtube/bin/answer.py?&answer=152024

Verzameling van statistische gegevens voor de film recensies op YouTube, zullen wij dienovereenkomstig aan te passen op basis van het nieuwe ontwerp. Tijdens de conversie kunnen de waarden niet tijdelijk worden opgeslagen.

Een grote conferentie over video-marketing!
Woensdag 10 Juni 2009

Het vond plaats gisteren, toen onze eerstehttp://www.Videomarketing-Konferenz.de. Grote lezingen, positieve reacties van de deelnemers en het optimisme gekenmerkt het evenement. Speciale dank aan sprekers en deelnemers, en aan mijn collega's van Viracom en Telefilm. Wij leveren op de vermelde website een soort van follow-up.


Get Flashop voor nu.

Statistieken Nieuw filter
Dinsdag 19 Mei 2009


Vandaag hebben we vrijgegeven van de nieuwe statistieken filter. Het maakt een meer flexibele formulering van de analyse. De helderheid wordt gehandhaafd door middel van vooraf toegewezen evaluaties. De resterende grijze functies reeds aangeven wat te volgen in de nabije toekomst voor extra mogelijkheden.


Video Marketing Conferentie
Vrijdag 14 Mei 2009


Ik kijk uit naar de Video Marketing Conferentie op 09 Juni 2009 in FĆ¼rth bij Neurenberg. Voor meer informatie op de website:Video Marketing Konferenz.de
VideoCounter.com in het interview op Turi2.tv
Vrijdag 24 April 2009


Begin april was ik aan de rechterkant: publica'09 geĆÆnterviewd door Turi2.tv aan onze VideoCounter.com.

Link:interview2: Robert Biermann, VideoCounter.Google uploaden via VideoCounter.com off
Donderdag 16 April 2009


In het licht van de aangekondigde einde van de naar Google uploaden via Google Video, willen we dit doen in vandaag van VideoCounter.com. We zullen integreren zo spoedig mogelijk Metacafe.com.


Statistieken module zal nu worden ontsloten voor gratis accounts
Maandag 06 April 2009


Afgelopen donderdag was het klaar: De gebruikers van onze gratis product variant kan nu statistieken over de polling nummers van hun video's op YouTube, MyVideo, Sevenload, Clipfish, Dailymotion en vele anderen maken. Dit moet worden gedeponeerd alleen de URL van de uitgever (uitgever, profiel, gebruiker, lid). Maximaal 3 URL's zoals profiel kan worden bekeken gratis. In dit geval alle video's van een uitgever op de respectieve video portal zal worden beschouwd!Binnen 24 tot 48 uur zijn dan aanwezig zijn de eerste waarden. Deze worden wekelijks bijgewerkt. Samen upload met onze gratis video die we bieden nu de eenvoudigste versie van een complete video-marketing tool. We willen plezier en succes!


Aankomende verandering van ondersteunde portals
Donderdag 24 Maart 2009


We nemen de geplande sluiting van de upload-functie in Google Video door Google (zie dagboek van 06.03.2009) als een kans om verdere veranderingen in de lijst van ondersteunde portals (PortalsIn totaal). Trouwens, we zijn op dit moment MetaCafe YouTube. In aanvulling op de technische aspecten van het spelen van de reeks in Duitsland een centrale rol in de selectie. Andere suggesties zal dankbaar worden ontvangen.


JĆ¼rgen Drews VideoCounter.com gebruikt in de video marketing
Donderdag 12 Maart 2009


Vandaag was de juistePersberichtuit. We zijn erg blij met deze high profile gebruikers, zelfs, want JĆ¼rgen Drews een professional in de self-marketing. We hopen dat nog meer kunstenaars aan het gebruik van online video's zullen worden aangemoedigd voor promotionele doeleinden.


Wat gebeurt er met uploads naar Google Video?
Vrijdag 06 Maart 2009


Bron

--- Start citaat ---

In een paar maanden, de upload-functie is ingesteld op Google Video. Aangezien dit betekent een grote verandering voor u, we willen al uw vragen over dit antwoord.

Waarom heeft Google Video uploaden van een functie? Google Video wordt uitgeschakeld?
Nee, Google Video steeds meer gebruikt voor het zoeken en de ontwikkeling van zoektechnologieƫn. Zo, Google Video heeft meer tijd voor de ontwikkeling van technologieƫn die informatie in de online video's beschikbaar zijn en meer toegankelijk. De gebruiker kan dus bladeren alle soorten video's op het web.

Is deze wijziging alleen nieuwe en toekomstige accounts?
Nee, deze verandering van invloed op alle rekeningen.

Kan ik mijn lopende rekening zal blijven om video's te uploaden?
U kunt niet meer video's uploaden op Google Video, Google is nog steeds op hosting-diensten. Uw Google Video-account, kunt u video's uploaden naar Picasa en YouTube.

Als alle video's verwijderd mijn Google Video-account?
Nee De video's die al in uw account zal dan nog worden gehost door Google Video. U kunt doorgaan met alle beschikbare management tools toegang.

Wat moet ik doen voordat deze verandering? Ik moet stuur een bericht naar de Google Video dat mijn video's online blijven?
Je hoeft niet aan ons te melden. Uw video's blijven op de site.

Kunt u het gesprek al mijn video's op YouTube of Picasa?
Wij raden u aan om uw inhoud te verplaatsen, kunt u deze taak niet is.

Ik heb geen kopie van mijn oorspronkelijke videobestanden meer. Kunt u mij de bestanden?
Aangezien Google Video's alle recompressed, is er geen manier om uw oorspronkelijk geĆ¼ploade bestand opnieuw te downloaden.

Wij raden u aan het gezipte versie van uw video te downloaden van uw site en bewaar ze als kopieƫn. Om dit recht 'Download' aan de bovenkant van de pagina knop op de video.

Als de download knop niet wordt weergegeven, volgt u deze stappen om deze optie voor uw video in te schakelen:

1. Log in via de link https: / / upload.video.google.com / in uw Google Video-account.
2. Klik op Bewerken op de Video Status pagina, naast de video op de 'Video-informatie>>'.
3. Klik op 'Geavanceerde opties'.
4. Schakelt u het selectievakje 'Gebruikers toestaan ā€‹ā€‹deze video te downloaden' next.
5. Wanneer u klaar bent met bewerken van uw video-informatie, klik hieronder op de 'Video-informatie opslaan "op.

Sinds de update van de index wordt niet onmiddellijk is, kan het enige tijd duren voordat uw wijzigingen worden weergegeven op Google Video.

Is dit te veranderen en Google Video for business, die wordt gebruikt door bedrijven om een ā€‹ā€‹eigen, veilige video transmissie?
Nee Google Video for business is onderdeel van Google Apps Premier Edition. Werknemers de mogelijkheid biedt video-inhoud, zoals het team vergaderingen en verslagen van trainingen of gastsprekers, met elkaar te delen. Zakelijke gebruikers kunnen blijven uploaden en delen van video's. De dienst is actief ontwikkeld.

--- Einde citaat ---


Onze VSEO gids is nu beschikbaar
Dinsdag 26 Februari 2009


In tijden van economische crisis zijn bedrijven op zoek naar hun redding vaak Besparingen, zelfs met hun reclame-uitgaven.

Met onze gratis gids aan het werven van klanten, YouTube & Co, we willen reclamebureaus, maar ook om op te laden Stimuleren van meer op de nog vaak onbekend of onderschat Potentieel van video portals te delen als reclamemedium. Want er is Gratis marketing probleem!

Online video's als een marketing tool:
VSEO Gids


Statistieken functie in fee-based accounts geactiveerd
Dinsdag 10 Februari 2009


Gebruikers van de VideoCounter.com API sinds het begin van de maand statistieken over hun visie op de verschillende delen van video's platformen. De release voor de gratis accounts wordt voorbereid. De omvang van de statistieken zal er maar beperkt.


Flyer: video distributie en monitoring met VideoCounter.com
Donderdag 22 Januari 2009


We

December 2008

.

Juli 2008

en

2146539 Dinslaken


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2019