Login | Colofon      
 
 
 

   
 
  Wie zijn wij? ¬†¬†
 
VideoCounter.com wordt beheerd door de Webeffekt AG, Dinslaken, Duitsland. De Webeffekt sinds 1997 AG, leverancier van advies en diensten op zoekmachines. Bij het ontwerpen en de ontwikkeling van video tegen te gaan, wij profiteren van onze ervaring door middel van het aanbieden van onze diensten en onze website en ranking statistieken tools Metaposition.net (zie www. Metaposition.de  ).  
 
Het idee voor de video Counter kwam omdat onze raad van bestuur, dr. Robert Biermann, werd meerdere malen ge√Įnterviewd door tv-stations, zoals NTV en N24. De resulterende opnamen wilden we reclame en imago bij het publiek over belangrijke redenen video portals. Het uploaden, echter, kost veel tijd en het verzamelen van gebruiksstatistieken was ook pijnlijk - maar had elke video-portal zullen in eerste instantie bezocht om va het uitzicht (het aantal video-overwegingen) te kopi√ęren en deze te vertalen in een Excel spreadsheet. We vonden ineffectief en onprofessioneel. Maar we kenden van onze centrale Metaposition.net het comfort van de statistieken. ¬†
 
In de zomer van 2007, toen de eerste versie van VideoCounter.com ging naar de start. Op het moment alleen aangeboden VideoCounter.com statistieken. In het voorjaar van 2008, beginnen we vanaf nul en bieden nu een versie die voor het eerst vermindert het gedoe van video-uploads.  
 
  Bekijk:  VideoCounter.com is door de integratie van video-distributie en het succes van de statistieken het centrale platform voor alle online video's wilt gebruiken met klanten.
 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2019