Login | Colofon      
 
 
 

   
 
  01. April 2009. Web-Controlling voor video-adverteren op YouTube & Co¬† ¬†
 
VideoCounter.com presenteert statistieken collectie gratis online video's  
 
Van nu af aan maatregelen van de online service VideoCounter.com de statistische succes van online video op video portals in de Duitse variant gratis product. Zo is het nu mogelijk, zelfs met kleine budgetten reclame vergezeld moet gaan van uw eigen video marketing professional.  
 
MyVideo, Sevenload Clipfish en worden beschouwd als relevante internationale video portals zoals YouTube, MySpace, Yahoo Video of Daily Motion. De module Statistiek registreert het tijdstip van de dagelijkse oproepnummers (uitzicht) van een filmrecensie editor. Verdere evaluatie formulieren worden voorbereid. In tegenstelling to de vordering op de video portals, die geeft alleen het cumulatieve totaal aantal standpunten van een video, kan de gebruiker de termijn vast onder VideoCounter.com with free and treedt de call numbers van all gepubliceerd videos met een klik. Dit maakt het mogelijk om de statistieken voor afzonderlijke video's voor elk portaal of een filmmateriaal van een uitgever gebruiker maakt u gedefinieerde perioden. Successen en mislukkingen zijn zo direct en duidelijk kan worden vergeleken met concurrenten en trendsetters.  
 
Naast bekeken lijst van de meest succesvolle video, zoals in de afgelopen maand, lijn grafieken laten zien dat de prestaties van alle video-berichten in de tijd. Tabelvorm hoe grafische voorstellingen te voorzien van de filtering antwoord op individuele vragen.  
 
Voor achtergrond verklaart Dr Robert Biermann, directeur van VideoCounter.com presterende Webeffekt AG, Dinslaken: "Video Marketing is nog nieuw terrein voor bedrijven vaak. Door deze dienst gratis aan statistieken op te maken, vullen we de bestaande Uploader ook gratis, verspreid de video door te klikken op de tijd tot tien video portals. Adverteerders zullen dus VideoCounter.com met een compleet en ge√Įntegreerd instrument voor de professionalisering van uw video advertising. "
 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018