Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

¬†04 September 2009. Clipfish op de video-conferentie over handel in D√ľsseldorf 01.10.2009¬† ¬†
 
Talkshows manieren om succesvol adverteren op video-sites  
 
1 Oktober 2009 in D√ľsseldorf, de tweede¬†Video Marketing Conferentie¬†¬†Duitsland plaats. De conferentie is gericht op adverteerders en mediabedrijven en uitgevers. Voor journalisten en bloggers de participatie wordt verminderd. ¬†
 
Als een ervaren officier, konden de drie initiatiefnemers nu win Jasmin Sprenger, product manager van het bedrijf Clipfish de 'Interactive' IP-Duitsland. Als een van de toonaangevende bedrijven in de handel brengen in Europa beheerde IP-Duitsland, de reclame voor de verkoop van de tv-zender RTL, Vox, Super RTL en n-tv. In de online marketing IP-Duitsland, met inbegrip van het mandaat voor Clipfish, van de Media Groep RTL Duitsland. Met deze line-up bieden wij online adverteerders mogelijk know-how om succesvolle marketingcampagnes video design.  
 
Jasmin Sprenger verwezen naar het voorbeeld van Clipfish over de advertentiemogelijkheden op video portals, en presenteert verschillende oplossingen voor de ontwikkeling en uitvoering van marketing campagnes. De Duitse Video Portal Clipfish dat uitsluitend met haar online video aanbiedingen - met inbegrip van tv-content van het RTL programma formats als 'Duitsland sucht den Superstar', professioneel geproduceerde clips van de geselecteerde media en door de gebruiker gegenereerde inhoud - in alle bevolkingsgroepen en gebruikersprofielen.  
 
Zij benadrukt dat innovatieve concepten voor de integratie producten en merken, bijvoorbeeld in de vorm van spot en Film Promotion, merkkanaal of cross-media campagnes en convergente netwerk. De spreker zal een aantal voorbeelden over hoe een hoge macht over de media kan maandelijks worden in het geval van Clipfish gebruiken bijna vijf miljoen bezoekers (bron: IVW, 2009) voor hun reclame-doelen en is uitbreiding van het aanbod van de besprekingen door de industrie experts, zoals de Deutsche Welle en de matrijs Media Uitgever / Businessworld.de.  
 
In zijn ori√ęntatie op het onderwerp van 'marketing' uniek in Duitsland, Video Marketing Conferentie organisatoren VideoCounter.com, Viracom.de, Telefilm.de marketeers en adverteerders sinds juni 2009 in diverse plaatsen met professionele sprekers succesvolle benaderingen voor een systematische Video Marketing, effectieve online B2B-reclame en communicatie voor. ¬†
 
Contactpersoon voor de pers: 
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Tel: 02064/48670  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018