Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 07th December 2009. Ontvangen van YouTube-video's publiceren naar andere portals   
 
VideoCounter.com TubeTransfer startfunctie  
 
TubeTransfer is een webdienst, waarmee je YouTube-video's over te dragen aan 12 andere video portals zoals MyVideo, sevenload, Clipfish en Business World. Dit is een module van VideoCounter.com, de video-distributie en statistieken tool voor web-video:  
 
 http://www.videocounter.com/pages/tubetransfer.php   
 
TubeTransfer is gericht op die video-editors die richtten hun bewegend beeld communicatie tot nu toe hoofdzakelijk op YouTube, en nu het gamma van hun video's en massale toename significant op een beroerte met weinig inspanning willen.  
 
     
 
De achtergrond voor deze functie legt Dr Robert Biermann, directeur van VideoCounter.com presterende Webeffekt AG, Dinslaken, dus: 'Zelfs als YouTube is de leider in vele opzichten, maar is gemaakt door de erkenning dat de meeste andere video portals enorme aantal gebruikers te hebben en gebruik maken van alle zoekmachines, waaronder Google, meestal enkele tientallen video-sites voor hun lijsten van de resultaten. de dekking af te zien, maar kan nu niet meer veroorloven. "  
 
Om te beginnen de 'TubeTransfer', de gebruiker moet u enkel de URL van zijn YouTube-kanaal en selecteert u de extra doelgroep portals. Op basis van deze gegevens zal de relevante kosten worden bepaald.  
 
Contactpersoon voor de pers:  
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Fon: 02.064 / 4867-0 
Fax: 02.064 / 4867 tot +19  
 
Over VideoCounter.com  
 
VideoCounter.com is een gratis versie in de base-line applicatie die automatisch videobestanden distribueert naar verschillende video portals en sociale netwerken in en statistieken verzameld. De gebruiker is verlost van het tijdrovende proces van uploaden en toegenomen door de grotere verspreiding van zijn kansen om tegelijkertijd meer online contacten. Wordt beheerd door de VideoCounter.com Webeffekt AG, Dinslaken. De Webeffekt AG ( http://www.Webeffekt.de  ) Is een bedrijf opgericht in 1997 met de belangrijkste zakelijke gebieden internationale online marketing en applicatie-ontwikkeling. Deze omvatten SEO, SEM, VSEO rekenen met bijbehorende succes.  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018