Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 09 Maart 2010. Video Marketing Conferentie op 28 April 2010 in Berlijn   
 
Video: Turbo Marketing en Web 2.0  
 
Dinslaken 09.03.2010 - Terwijl veel marketing managers zijn nog altijd af of en wat ze hebben Twitter, uitgever van online video in de Web 2.0 is al een stap vooruit.  
 
De nu derde¬†Video Marketing Conferentie¬†¬†ge√Įnformeerd op 28 April 2010 marketing professionals, dit keer in Berlijn over de mogelijkheden en concepten van video marketing. ¬†
 
  3. Videomarketing-Konferenz in Berlin   
 
Voor, mits goed gedaan, om webclips onvermoeibaar en effectief werken voor hun bedrijven. Ze genieten niet alleen van een zeer lange reeks van video-en Web 2.0 portals zoals YouTube, sevenload, Metacafe of Facebook, maar vaak staking sites in de harde strijd om de top rankings in Google & Co  
 
Presentaties zijn YouTube, schimmel of Media Siemens bevatten concrete en praktische manieren om een succesvolle communicatie met de klant door middel van video portals.  
 
Contactpersoon voor de pers:  
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Fon: 02.064 / 4867-0 
Fax: 02.064 / 4867 tot +19  
 
Over VideoCounter.com  
 
VideoCounter.com is een gratis versie in de base-line applicatie die automatisch videobestanden distribueert naar verschillende video portals en sociale netwerken in en statistieken verzameld. De gebruiker is verlost van het tijdrovende proces van uploaden en toegenomen door de grotere verspreiding van zijn kansen om tegelijkertijd meer online contacten. Wordt beheerd door de VideoCounter.com Webeffekt AG, Dinslaken. De Webeffekt AG ( http://www.Webeffekt.de  ) Is een bedrijf opgericht in 1997 met de belangrijkste zakelijke gebieden internationale online marketing en applicatie-ontwikkeling. Deze omvatten SEO, SEM, VSEO rekenen met bijbehorende succes. 


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018