Login | Colofon  
 
 
 

   
 
 

 10e Juni 2010. Video Marketing: YouTube in New contacten vaak slechts 20%   
 
VideoCounter.com verschenen proefschriften over de acquisitie van nieuwe klanten webvideo  
 
Dinslaken, 10 het genereren van juni 2010 - Over promotiefilm beoordelingen op video portals, nieuwe klanten, heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle discipline. Marketeers gebruiken vaak de bekende hoge bereik van YouTube met de vergoeding in aanmerking komen voor haar nieuwe contactpersoon potenti√ęle gelijk. Dat deze veronderstelling is onjuist, toont de video distributie-en video-Analytics-service¬†http://www.VideoCounter.com¬†¬†in een analyse van de herkomst van video-oproepen. Het is aanbevolen dat een brede distributie van uw films op het web, omdat het volgens VideoCounter.com vaak slechts 20% van de nieuwe contacten gaan terug op YouTube. Meer dan 80% van de nieuwe contacten zullen worden gerealiseerd op andere video portals en sociale netwerken. ¬†
 
De redenen:  
 
Eerste Hogere niveaus van concurrentie op YouTube  
 
De enorme populariteit van YouTube is geconfronteerd met een relatief hoog niveau van de concurrentie. De kans dat een van de video wordt genoemd, is op YouTube, dus lager dan voor de kleinere, maar ook de populaire video portals.  
 
Voorbeeld: Voor query "Vakantieverblijf" 159 hits op YouTube, MyVideo alleen gevonden in het zesde De top 20 video's in de hit op YouTube te bereiken een gemiddelde van 904 oproepen van de tweede pagina van de resultaten die reeds in elk geval minder dan 281 oproepen. Ondanks de lagere portaal naar de ge√ľploade video's mogen maximaal MyVideo momenteel tot ca. bereiken. 2500 bekeken. ¬†
 
Voor marketeers en adverteerders dus is het aanbevolen om de relatie tussen bereik en de intensiteit van de concurrentie van een platform te overwegen. Voor YouTube, deze "kans factor" vanwege het grote aantal video-resultaten vaak aanzienlijk slechter dan alle andere onderzochte video portal.  
 
2e Werkelijke nieuwe contacten door middel van video resulteert in hitlijsten in Google & Co  
 
Editor promotionele video's is duidelijk gebaat bij meer nieuwe contacten als ze verschijnen met hun eigen video's in de zoekmachine resultaten klassieke lijsten. Met een distributie voornamelijk op de video portals Clipfish, sevenload, MyVideo Business World en kan snel open te stellen aanvullende nieuwe potenti√ęle contact, omdat deze platforms te bereiken in de Duitse zoekfunctie van Google is een zeer goede zichtbaarheid. ¬†
 
Volgens de recentste statistieken van de informatiemaatschappij om de verspreiding van reclame media (IVW) te bepalen portals te bereiken, zoals MyVideo en Clipfish anderen op deze manier meerdere miljoen unieke bezoekers, tot 87% uit Duitsland, en zijn dus in de top 10 van alle Duitstalige websites. Zoals zoekmachines zoals voor websites voor video's staan centraal op verzoeken van nieuwe contacten, een exclusieve publicatie afgezien op YouTube om ca. 80% van de potenti√ęle contacten via Google & Co ¬†
 
Reeds in de studie van 01.09.2009 over "SEO voor video's" VideoCounter.com kon zien dat aan de criteria voor de rangorde van de zoekmachine van Google zal niet de voorkeur exceptionalisme voor YouTube: Slechts 17,37% van de normale zoekresultaten van Google Video weten kwam van YouTube (zie . http://www.videocounter.com/pages/nl/start/druk/01.-september-2009.-ongeveer-80-van-de-video-resultaten-in-google.de-niet-afkomstig-van-youtube.php  ).  
 
3e Verstoringen als gevolg van de inbedding van de YouTube-speler op hun eigen homepage  
 
Net als andere video portals YouTube biedt de mogelijkheid om video's gepubliceerd op de website van de vennootschap of andere externe sites via een zogenaamde embed code beschikbaar te stellen. Het is vaak niet van bewust dat alle gesprekken die door de lancering van een embedded video's, zijn ook inbegrepen. Op deze manier kan het aantal via YouTube, maar geteld - maar niet alleen veroorzaakt - Video bekeken aanzienlijk toenemen.  
 
Als gevolg hiervan kan het aantal nieuwe contacten als gevolg van het gebruik van de homepage van het bedrijf worden uit bestaande klanten en contactpersonen, alsmede haar eigen werknemers aanzienlijk lager dan de karakteristieke "YouTube bekeken verdachte.  
 
     
 
4e Verstoringen door het koppelen van haar eigen YouTube-films  
 
Frequent waargenomen blijft dat de gepubliceerde video's worden verstuurd via e-mail met een link rechtstreeks naar YouTube met de bijbehorende URL aan anderen voor onderzoek of als onderdeel van nieuwsbrieven. Nogmaals, het gesprek opgenomen nummers op YouTube. Deze gesprekken zijn dus gebaseerd op het bereik van de uitgever. Dus het is ook niet van nieuwe contacten.  
 
5e Virale Effecten  
 
Virale effecten zijn zeldzaam en niet voorspelbaar. Als ze er maar een, ze hebben een enorme, positieve invloed op het aantal gegenereerde nieuwe contacten via online video's. Naast de bekende onderhoudende clips in de B2C-omgeving kan ook video's uit de industrie,, consulting groothandel en de wetenschap kunnen profiteren van virale effecten op wanneer publiceren, voor bijvoorbeeld universiteiten of gespecialiseerde portals de video's voor demonstratie-doeleinden op haar website.  
 
Maar die persoon is een film over wanneer en op welke manier een dergelijk Vriend van de video maken is onzeker. De kans van dit is aanzienlijk lager, toen net een video-portal als YouTube is beperkt.  
 
6e Doelgroep Meten met VideoCounter.com  
 
Met behulp van de statistieken module van VideoCounter.com werden alle oproepnummers - en niet alleen de nieuwe contacten - promotionele video van de velden van het verbruik (zoals product-video's van online winkels), industri√ęle (documentaires, corporate video's), diensten (bedrijfs presentaties) alsmede training en management consultancy (lezingen, training video's) gevangen. ¬†
 
Alle video's zijn hier gepubliceerd op tot 14 video portals. Over een observatieperiode van zes maanden, bereikte de gedistribueerde overal op YouTube video's up tot 47% van de totale oproepen wanneer zij waren gepromoveerd op hetzelfde moment op de andere maatregelen, zoals het inbedden or koppelen met externe gebruik van haar eigen bereik.  
 
Het werkelijke aantal nieuwe contacten werd in belangrijke disciplines, zoals de afzet van producten van online winkels, echter slechts 20% indien de video's werden verspreid worden zonder aanvullende maatregelen, zoals als speler-embedding of het aantal oproepen naar de invloed van zijn eigen assortiment werd aangepast, zoals player-embedding op uw website.  
 
Strategie Aanbeveling: Automatisch, brede verspreiding Video  
 
Om gebruik te maken van alle mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken via het web video en voor het veiligstellen van de investeringen in de video producties, de brede publicatie beveelt aan talrijke video portals. De toegenomen tijd en inspanning voor meer uploads kan met de automatische video distributie over http://www.VideoCounter.com  worden aangepakt. De verzamelde statistieken VideoCounter.com uitzicht, het aantal reacties en de toegang distributie en documenteerde de doeltreffendheid van de maatregelen.  
 
Contactpersoon voor de pers:  
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Fon: 02.064 / 4867-0 
Fax: 02.064 / 4867 tot +19  
 
Over VideoCounter.com  
 
VideoCounter.com is een gratis versie in de base-line applicatie die automatisch videobestanden distribueert naar verschillende video portals en sociale netwerken in en statistieken verzameld. De gebruiker is verlost van het tijdrovende proces van uploaden en toegenomen door de grotere verspreiding van zijn kansen om tegelijkertijd meer online contacten. Wordt beheerd door de VideoCounter.com Webeffekt AG, Dinslaken. De Webeffekt AG ( http://www.Webeffekt.de  ) Is een bedrijf opgericht in 1997 met de belangrijkste zakelijke gebieden internationale online marketing en applicatie-ontwikkeling. Deze omvatten SEO, SEM, VSEO rekenen met bijbehorende succes. 


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018