Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

¬†12e Maart 2009. J√ľrgen Drews VideoCounter.com gebruikt als een campagne tool voor nieuwe muziek video¬†¬†

 
 

VideoCounter.com ondersteunt muzikanten in de self-effici√ęnte marketing¬†

 
 

De veelbelovende kansen voor muzikanten, het internet biedt voor zelfstandigen in de handel brengen heeft, J√ľrgen Drews vroegtijdig worden ontdekt. Het teken van deze self-marketing, de zanger nu ook ontdekt de online dienst van VideoCounter.com Webeffekt AG. Voor de verspreiding van de nieuwe videoclip van de single "Ne dat is prima" bedoeld VideoCounter.com een centraal gecontroleerde distributie voor velen, met een uitgebreide dekking in Duitsland video portals. In aanvulling op YouTube, bijvoorbeeld, werden MyVideo, Clipfish sevenload en gebruikt om het Duitstalige publiek direct aan te pakken. ¬†
 
Voor velen een webadres, bijvoorbeeld, homepage, centraal in public relations en communicatie op het web. Als professional op het gebied van zelf-PR Drews, maar beroept zich op een breed online aanwezigheid. De prominente zanger heeft meer dan twintig Web 2.0 platforms, met inbegrip van sociale Gemeenschapszijde zoals MySpace, weet wie-wie en Facebook, met succes een eigen profiel. Muziek video's zijn in het algemeen als een deel met hem mee naar de meest bezochte inhoud. Om zijn fans overal mogelijk te bereiken met zijn muziek clips, dus een landelijke distributie van video om een verscheidenheid van platforms mogelijk is. En deze tijdrovende taak van de distributie van video neemt de functie voor het uploaden van VideoCounter.com.  
 
Resultaten: Na een korte tijd kan worden gemeten door de statistieken module van VideoCounter.com een totaal van meer dan 10.000 video-oproepen!  
 
Het blijkt, volgens de federale muziek-industrie in 2008 aanzienlijk gestegen verkoop van digitale muziek die het internet is niet alleen een gevaar voor muzikanten en muziekuitgevers. Voor haar eigen verkoop bedoelingen zijn, te wijten aan de populariteit van video platforms, waardoor met name video campagnes. De tijdrovende distributie aan de individuele portals is de basisversie van de vrije online dienst VideoCounter.com. Een nieuwe video clip is zo door te klikken op de belangrijkste platforms.  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018