Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 12e Mei 2009. SPD-Europese verkiezingscampagne met de tv-spot op YouTube succes  
 
VideoCounter.com EPD ge√Įdentificeerd als de meest succesvolle video keuze video de laatste week ¬†

 
 

Een maand vóór de verkiezingen, het EPD in 2009 publiceerden hun tv-campagne spot op YouTube - met groot succes. Meer dan 35.000 oproepen, gemeten over VideoCounter.com, de nieuwe online video bereikt binnen enkele dagen, waardoor het de meest bekeken video van een Duitse partij in de Web vorige week, gevolgd door de 'beschermende schild voor mensen die' door 'links' met bijna 10.000 oproepen.  
 
       
 
Meer gedetailleerde statistieken over het succes van de partijen te publiceren van de video portals Webeffekt AG onder de URL http://www.videocounter.com/pages/webwahlen-2009.php .  
 
De partij politieke uitgezonden - een cartoon animatie met kritische schmiert op FDP, de CDU en de links - is ook interactief met andere portals en sociale netwerken zoals StudiVZ netwerk en profiteert dus van een groter bereik en virale effecten.  
 
Niet alleen het EPD toont met haar tv-spot voor de Europese verkiezingen, dat online video-campagne kan dienen op het internet als een instrument van effectieve kiezers Contact en mobilisatie: Dus tekende hij gewoon 'links' om een maand te beginnen met de onderwerpen video's 1 Moge de aandacht en ook de bereikte hoge telefoonnummers.

 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018