Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

14. Februari 2011. 4. Video Marketing Conferentie in München op 31 Maart 2011 SiemensForum

Hoge kwaliteit seminar met presentaties van YouTube, Schimmel Media ook voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de marketing / reclame en public relations

Op 31 Maart 2011 zal worden gehouden in München, de inmiddels vierde video marketing conferentie (http://www.Videomarketing-Konferenz.de). Het evenement biedt een inzicht in de status quo van video marketing, biedt praktische kennis van high profile en geeft een vooruitblik op waar we naartoe. De toekomst van bewegende beelden vindt plaats op het internet. De convergentie van de media een bedreiging voor de traditionele televisie. Web-TV, IP TV, en de trend naar mobiele apparaten met nieuwe mogelijkheden voor communicatie zijn al merkbaar. Met een focus op marketing en promotie van video portals en Web 2.0 platformen, is het evenement vooral gericht op reclame-en PR-manager die verantwoordelijk is voor bedrijven.Bereiken voor Web-TV

Succesvolle Web Business-TV gaat verder dan de integratie van corporate video's op de website van het bedrijf. Video sites zoals YouTube, Clipfish en in de toekomst Google TV en sociale netwerken zoals Facebook te bieden enorme mogelijkheden voor bedrijven voor bewegend beeld, al is dan de traditionele tv-diensten.

Video portals voor reclame

Video Display, InVideo, Klik om te spelen, Rich Media Channel - de mogelijkheden om te adverteren op YouTube.com zijn divers en efficiënt. De marktleider is laten zien hoe het werkt en biedt een zeer interessant inzicht in de toekomst van de film communicatie.

Succesvolle B-2-B communicatie en Web 2.0

Neem contact op met de tarieven minder dan 0,30 cent per video te bekijken, de succespercentages van 12,5%, interactie, vragen van klanten en meer. Case studies tonen de meest succesvolle value for money in de internet communicatie en laten zien hoe je het goed doen.

Die men heeft succes in Web 2.0?

Goede kwaliteit van foto's, ja, natuurlijk, maar wat over de inhoud? Kan een corporate video te werken op het web? Welke benaderingen bieden veel contacten? Wat werkt en wat niet? Leer interessant vanuit onderzoek en praktijk.

Een video portaal voor kopers in het gebied B-2-B

Welke voordelen kan een video-portal die uitsluitend is gericht op het B-2-B klanten? Waarom is het criterium van 'externe zichtbaarheid' in Google belangrijk is en wat het betekent om een ​​preview op het net?

De drie initiatiefnemers Viracom.de, VideoCounter.com Telefilm.de en presenteren deze en andere thema's zijn experts:

- Systematische Marketing in Web 2.0, Viracom, Thomas Hartmann
- Video als ambassadeur aan de Web 2.0, Telefilm, Peter Ponnath
- Hoe kom ik aan Google TV? Video Distribution & succes statistieken VideoCounter.com, dr. Robert Biermann
- Video display, InVideo, Klik om, Rich Media Channel Play. Advertentiemogelijkheden op YouTube.com, Sebastian Vieregg, YouTube, Duitsland
- Gespecialiseerde video portals op het voorbeeld Businessworld.de, Schimmel Media, Ingo Schloo
- Effecten van Video Marketing en Video Winkelen, prof. dr. Pagel, FH Düsseldorf
- Financiering van de webisodes door te adverteren met een case study, Regeling Group, Manfred Auer
- Video en Corporate Marketing: Evolutie van de digitale tactiek, Siemens

Meer informatie op de websitehttp://www.Videomarketing-Konferenz.de.

Over Video Marketing Conferentie:

De Video Marketing Conferentie is het belangrijkste evenement serie over 'video marketing' in Duitsland. Deze serie werd in 2009 opgericht met het eerste evenement in Fürth. Organisatoren zijn Viracom web marketing in Neurenberg, VideoCounter.com / Webeffekt AG, Dinslaken, Telefilm-en mediaprojecten, Fürth. De deelnameprijs bedraagt ​​€ 249 -, 149 journalisten en bloggers € -.

Contact opnemen met:

Webeffekt AG
Dr Robert Biermann
Magnusstr. 18
46535 Dinslaken
Fon: 02064 / 4867-0
Fax: 02.064 / 4867 tot 19

Over VideoCounter.com

VideoCounter.com is een gratis basisversie van de online toepassing, zijn de video-bestanden automatisch verdeeld over de verschillende video portals en sociale netwerken, en statistieken verzameld. De gebruiker is verlost van het tijdrovende proces van uploaden en versterkt door het toegenomen verkeer op hetzelfde moment zijn kansen om meer online contacten. Geëxploiteerd door de VideoCounter.com Webeffekt AG, Dinslaken. De Webeffekt AG (http://www.Webeffekt.de) Is een bedrijf opgericht in 1997 met de belangrijkste gebieden van de internationale online marketing en applicatie-ontwikkeling. Deze omvatten SEO, SEM, VSEO rekenen met de juiste evaluatie van de resultaten.


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018