Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

  19e September 2008. VideoCounter.com verdeeld gratis toeristische video's op YouTube & Co  

 
 

Toeristische bedrijven, hun promotionele video's voor verschillende publishing portals wilt naar een video-bestand te kopi√ęren slechts een keer aan VideoCounter.com (¬†http://www.VideoCounter.com¬† ) En start de upload proces. VideoCounter.com overneemt vrij, tijdrovend en omslachtig de distributie van de video-bestand naar de - momenteel 10 - verschillende video gemeenschappen YouTube, Google Video, sevenload, MyVideo, Clipfish, DailyMotion, Veoh, Yahoo Video, MSN Video en MySpace.¬†

 
 

  Achtergrond van deze nieuwe online service:   

 
 

Video's op toeristische bestemmingen op de hoogte indrukwekkend. En momenteel miljard maandelijkse videos online te bekijken. Maar Portal waarop de meeste kopers te vinden voor de elke bestemming? Voor marktleider YouTube vind je zelf veel andere gemeenschappelijke land-specifieke video-sharing platforms, die ook enorm populair. 

 
 

  De oplossing:   

 
 

In plaats van zich te beperken tot een sociaal media platform, gelijktijdig publiceren een promotie-Reisvideos op 10 De tijdrovende overhead voor de extra uploads neemt VideoCounter.com.  

 
 

Hij heeft ook reizen naar IJsland, die gespecialiseerd idr IJsland Travel Direct GmbH, Scharbeutz. In plaats van te vertrouwen op, zoals op YouTube Ter beperking van de video werd vrijgegeven via VideoCounter.com met een klik naast negen andere video portals. 

 
 

  Verrassend:  

 
 

De film IJsland trip gegenereerd op Sevenload.com ( http://de.sevenload.com/videos/wGk9CClL-Island-Video-Island-Reisen-und-Rundreisen ) Meer dan twee keer zoveel contacten als YouTube. De grote variabiliteit was zo effectief. 

 
 

Over VideoCounter.com dus de belangrijkste voordelen van de online video-marketing exponentieel kan worden gebruikt:  
 
- Het uploaden van hun eigen video's op video portals is meestal niet gratis en de tijd beperkt.  
 
- In het geval van zeer intensief gebruik door miljoenen mensen Video portals om de doelgerichte zoekwoorden op dit moment wettbewerbsarm.  
 
- Video's worden vaak aanbevolen, of door middel van home pages een embed-code van de algemene video sites zoals YouTube of MyVideo betrokken bij hun websites en bevinden zich in een zogenaamde - meestal zeer specifieke - op de context weer.  
 
- Zoekmachines als Google worden steeds meer gerelateerde video's in de lijst met resultaten met A.  
 
- VideoCounter.com helpt bij de effici√ęnte verdeling van de video's op verschillende video portals. ¬†

 
 

"Ons doel is", zegt dr. Robert Biermann, directeur van VideoCounter.com presterende Webeffekt AG, "een reisorganisatie aan ge√Įntegreerde en complete platform voor video-reclame aan te bieden. VideoCounter.com zal blijken in de toekomst ook de adverteerder waarop zijn video review en vooral wat video portals waren succesvol voor hem. " ¬†


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018