Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 20e Januari 2009. Succesvolle campagnes met muziekvideo VideoCounter.com  

 
 

Case Study: Viral Video Campagne voor muziek video "RingDingaDing" 

 
 

¬†Voor de effici√ęnte verspreiding van de muziek video van de nieuwe single "RingDingaDing" van de rock muzikant Ronny Van Dyke nam King Deal Music in Neurenberg, de online service VideoCounter.com (¬†http://www.VideoCounter.com¬†¬†) Van Webeffekt AG. Deze nam de tijdrovende distributie van de muziek video naar de desbetreffende video portals - met succes!¬†¬†

 
 

 Resultaten: Tijdens de algemene verspreiding van de video kon bedrag sinds Upload (september 2008) worden geteld op YouTube & Co meer dan 80.000 bekeken!  

 
 

 Een toezegging om virale video campagnes voor muzikanten en muziekuitgevers, met spectaculaire uitzichten, vooral het uploaden van video's om de kosten-baten-berekening kan weerstaan: De set van de video's op hun respectievelijke portaalsites is gratis. Om deze reden alleen al zin om het publiek over het adres maakt hun eigen bereik mogelijk: dat dit niet alleen geldt voor YouTube, versterkt de show in de media - bijvoorbeeld op tv - zoals portals aangeprezen of ClipFish MyVideo, die momenteel is gerangschikt 29 van de meest bezochte sites in Duitsland.  

 
 

 Met een paar miljard over de hele wereld video-oproepen per maand alleen muziek video's behoren tot de meeste bezoekers de inhoud. Deze aanbieding is voor muzikanten en muziekuitgevers op video portals zoals YouTube, MySpace of ClipFish zo speciaal kansen.  

 
 

 Als gevolg hiervan zou kunnen "RingDingaDing" in de hitlijsten in de categorie "Muziek" meerdere malen in de VS en Rusland de overhand in de top 10. Bewustwording door Ronny Van Dyke, beklommen door immens. Deze Thomas Hartmann van King Music Publishing Deal Music: "De campagne voor Ronny Van Dyke heeft al onze verwachtingen overtroffen. [...] Dit is een fantastische prijs-kwaliteitverhouding was. "  

 
 

¬†Dit succes wordt gevraagd King Muziek deal nu ten uitvoer te leggen, met de hulp van een tweede video VideoCounter.com Campaign (¬†¬†http://www.YouTube.com/user/Deadbirdpromotions¬†¬†¬†): Op basis van het nummer werd geproduceerd onmiddellijk een beltoon die kan gratis gedownload worden op de website. De commerci√ęle passend was, als de muziek video voor het lied, verdeeld over de dienst die wordt ge√ęxploiteerd door de Webeffekt AG - diende weer als een reclame-medium, de talrijke VideoCounter.com ondersteund door een internationale video portals.¬†¬†


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018