Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 22e Oktober 2009. Video marketing gegevens voor het uploaden naar de gepubliceerde video-sites   
 
VideoCounter.com presenteert overzicht van de technische aspecten van video uploaden  
 
Als u wilt hun video's publiceren naar verschillende video-sites, de meeste vondsten verschillende technische voorwaarden. De video distributie en statistische dienst VideoCounter.com Tegen deze achtergrond nu een samenvatting te publiceren op haar website:  
 
 http://www.videocounter.com/pages/datenblatt-videoportale.php   
 
Zo is de maximaal toegestane bestandsgrootte vari√ęren, afhankelijk van de video-portal tussen 100 MB en 2000 MB, de maximale lengte voor de input videotitel 50-255 karakters. Technische beperkingen leiden in het kader van video-marketing inspanningen vaak tot fouten leiden, ongebruikte capaciteit in sub-optimale resultaten. ¬†
 
'Steeds weer zien we in de gesprekken met video-editors die vaak geen technische beperkingen op de rechtstreekse ondergeschikt aan video portals uploaden. Echter, dit leidt tot teleurstelling op regelmatige basis ", zegt dr. Robert Biermann, directeur van VideoCounter.com presterende Webeffekt AG, Dinslaken.  
 
     
 
Voor de 11 op dit moment ondersteund door VideoCounter.com video portals YouTube, MySpace, sevenload, MyVideo, Veoh, Yahoo, Dailymotion, Clipfish, YouTube, Vimeo en Metacafe, bijvoorbeeld, de maximale bestandsgrootte, formaten en HD-ondersteuning mag worden vergeleken. Maar zelfs in het kader van zoekmachine optimalisatie relevante tekst verschillende lengtes, en de mogelijkheid om de video begeleidende links ingesteld worden getoond en vergeleken.  
 
VideoCounter.com profiteren gebruikers van een gestroomlijnde inschrijvingsformulier en upload proces, waarbij rekening wordt gehouden met de technische kenmerken van alle ondersteunde video portals. De gegevens worden voortdurend bijgewerkt en is beschikbaar als PDF te downloaden gratis. Gebruikers worden uitgenodigd om informatie te verstrekken over wijzigingen en verbeteringen aan de VideoCounter.com team.  
 
Contactpersoon voor de pers:  
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Tel: 02064/48670  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018