Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

  28e Mei 2009. Europese verkiezingscampagne op YouTube & Co met 200.000 oproepen mei    
 
FDP maakt gebruik van gepersonaliseerde Grußvideos  
 
De komende Europese verkiezingen is toegenomen belangstelling voor de filmbeelden van de betrokken partijen op video portals zoals YouTube duidelijk. VideoCounter.com bepaald RD voor mei. 200 000 bekeken desbetreffende bijdragen.  
 
Gedetailleerde statistieken over het succes van de partijen te publiceren van de video portals Webeffekt AG, Dinslaken, op URL http://www.videocounter.com/pages/webwahlen-2009.php  .  
 
Met haar op de tv-spots kunt het EPD standpunt duidelijk vóór de politieke concurrentie: RD 90 000 keer bekeken toegewezen aan het EPD, die rond te komen. 61 000 uit de post getiteld "tv-spot voor de Europese verkiezingen van 2009."  
 
Nummer 2 kan worden gevonden in mei, de Europese bijdragen van de CDU met ca. 40 000 zogenaamde bekeken.  
 
Terwijl de SPD, FDP en de Groenen Groep en delen op YouTube alleen, de CDU en de links vinden op MyVideo (CDU) of MySpace (de linker). Beide partijen profiteren van extra contacten.  
 
  FDP-Fraktion setzt auf personalisierte Grußvideos   
 
De FDP zal doorgaan met hun video-activiteiten een stap als u jonger bent http://hauptdarstellergesucht.fdp-fraktion.de  Uitnodigend mensen, gepersonaliseerde Grußvideos van de Reichstag te maken en online te verzenden.  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018