Login | Colofon      
 
 
 

   
 
 

 30e November 2009. Businessworld.de en VideoCounter.com kondigen samenwerking aan  
 
Ge√Įntegreerde video distributie oplossing voor corporate films¬†
 
Dinslaken 30.11.2009 - VideoCounter.com, Europees marktleider voor video distributie naar video-sites, en businessworld.de, de toonaangevende Duitse portaal voor bedrijfsvideo's, kondigde vandaag aan hun samenwerking. 
 
VideoCounter.com film-gebruikers kunnen nu uw bedrijf niet alleen gratis onderwijs tot en met 20 video-sites, maar ook op businessworld.de uploaden. 
 
    
 
De portal biedt de mogelijkheid om zich gericht met video's over economische onderwerpen, waaronder product-, beeld-en Lernfilmen in de juiste categorie√ęn, zoals marketing, belastingen of technologie aan een ge√Įnteresseerd publiek te presenteren.¬†
 
"Met onze VideoCounter.com we eerder konden de centrale video uploaden tot en met 20 video-en algemene Web 2.0 portals zoals YouTube of Facebook. Vanwege diverse verzoeken de gebruiker en de hoge niveaus van businessworld.de we er zeker van te liggen met de eerste integratie van een thematisch specialized video portal naar de juiste plaats, "zegt Dr Robert Biermann, directeur van het uitvoeren van VideoCounter.com Webeffekt AG. 
 
Zelfs Martin Hausmann, projectleider van businessworld.de, is enthousiast: 'Over VideoCounter.com kwalitatief hoogwaardige media-inhoud zullen worden verdeeld op video portals. De VideoCounter.com gebruikers met films over economische vraagstukken, bieden wij een gespecialiseerde en ernstige milieu. " 
 
Contactpersoon voor de pers: 
 
Webeffekt AG 
Dr Robert Biermann 
Magnusstr. 18 
46535 Dinslaken 
Fon: 02.064 / 4867-0 
Fax: 02.064 / 4867 tot +19 
biermann@webeffekt.de 
 
Over VideoCounter.com 
 
VideoCounter.com is een gratis versie in de base-line applicatie die automatisch videobestanden distribueert naar verschillende video portals en sociale netwerken in en statistieken verzameld. De gebruiker is verlost van het tijdrovende proces van uploaden en toegenomen door de grotere verspreiding van zijn kansen om tegelijkertijd meer online contacten. Wordt beheerd door de VideoCounter.com Webeffekt AG, Dinslaken. De Webeffekt AG ( http://www.Webeffekt.de ) Is een bedrijf opgericht in 1997 met de belangrijkste zakelijke gebieden internationale online marketing en applicatie-ontwikkeling. Deze omvatten SEO, SEM, VSEO rekenen met bijbehorende succes.  


 
 
 
 

| T&C | AGB | Webeffekt AG ©2008-2018